Adaugă un pacient
Putem adăuga un pacient prin intermediul butonului “+ pacient”. Dacă accesăm acest buton, se deschide un formular, unde se introduc date precum: nume, prenume, CNP, data nașterii, sexul, județ, localitate, strada, email, telefon. După ce un pacient este adăugat, putem vedea lista cu toți pacienții pe care îi are clinica.
Din lista pacienților, putem vizualiza datele unui pacient, accesănd butonul “Profil pacient”, putem modifica datele unui pacient prin accesare “Modificare”. După ce facem modificările, apăsăm “Salvare” și datele sunt modificate automat. Pe lângă asta, se poate suspenda un pacient, prin butonul de “Suspendare”. Înainte de a fi suspendat, apare un mesaj “Sunteți sigur că doriți să faceți această acțiune?”, unde se poate selecta “Da” sau “Nu”, în funcție de preferințe.
Adaugă o programare
Programările se pot adăuga doar din antet (din dreapta sus).
Pentru a putea adăuga o nouă programare, trebuie să alegeți prima dată specializarea la care doriți să vă programați. După ce o selectați, va apărea un tabel cu intervalele orare disponibile și medicii disponibili. După ce este decis intevalul orar și medicul, se dă click pe “Alege”. Va apărea listă cu toți pacienții și se poate alege un pacient deja existent, sau se pot adăuga datele unui nou pacient. Dacă se adaugă unul nou, trebuie completate următoarele date: nume, prenume, CNP, data nașterii, sexul, județ, localitate, strada, email, telefon.
După completarea datelor, se poate observa programarea în istoricul programarilor. Aici se pot vizualiza datele pacientului, dacă se dă click pe “Profil pacient”, se poate plati programarea, dacă se accesează butonul “Încasare” și se poate șterge programarea, prin butonul de “Ștergere”. Dacă se alege butonul de Încasare, se alege metoda de plată: numerar, card, ordin de plată, gratuit și se apasă butonul de “Confirmă”.
Profil pacient
Pentru a putea adăuga: consultație, rețetă, analize, tratament, buletin de trimitere, scrisoare medicală sau adeverință, trebuie accesat butonul “Pacienți”, iar mai apoi “Profil pacient”. Automat acestea se adaugă direct pacientului selectat.
Tot pe pagina aceasta se pot modifica date pacientului, prin accesarea butonului “Modificare date pacienti”. De asemenea, se poate vizualiza istoricul medical al pacientului, prin accesarea butonului “Istoric medical”.
Dacă se dă scroll în josul acestei pagini, apar afișate toate consultațiile, rețetele, analizele medicale, tratamentele efectuate, biletele de trimitere, scrisorile medicale și adeverințele medicale. La începutul acestei liste, apar și viitoarele programări ale pacientului.
Fiecărui pacient îi este alocat un link, unde poate vedea toate tratamentele, consultațiile, rețetele, etc. primite de la diverși medici. Acest link se găsește tot aici, pe profilul pacientului în dreptul câmpului “Vizualizare informații”.
Consultații și adăugare consultație
Pentru a adăuga o consultație, din profilul pacientului se accesează butonul “+ fisa consultatie”. Se completează câmpurile: data consultației, specializarea, doctorul, motivele prezentării, examen clinic, diagnostic, tratament recomandat și altele. Fișa de consultație se poate salva sau tipări. De asemenea, dacă se accesează butonul “Vizualizare anamneză”, se poate vedea anamneză.
În secțiunea “Consultații” se observă lista tuturor consultațiilor. Pe butonul de “Afișare” se pot vedea detaliile unei consultații. Se poate tipări.
Rețete și adăugare rețetă
Pentru a adăuga o rețetă, din profilul pacientului se accesează butonul “+ reteta”. Se completează câmpurile: specializarea, diagnostic, rep., observații și data rețetei. Rețeta se poate salva sau tipări.
În secțiunea “Rețete” se observă lista tuturor rețetelor. Pe butonul de “Afișare” se pot vedea detaliile unei rețete. Se poate tipări.
Analize și adăugare analize
Pentru a adăuga o analiză, din profilul pacientului se accesează butonul “+ analize”. Se completează câmpurile: data analizelor, descrierea lor și se încarcă fișierul cu analizele. Analizele se pot doar salva.
În secțiunea “Analize” se observă lista tuturor analizelor. Pe butonul de “Afișare” se pot vedea detaliile unei analize. Se poate tipări.
Tratamente și adăugare tratament
Pentru a adăuga un tratament, din profilul pacientului se accesează butonul “+ tratament”. Se completează câmpurile: data tratament, procedura folosită, specializarea, prețul și alte detalii. Tratamentul se poate doar salva.
În secțiunea “Tratamente” se observă lista tuturor tratamentelor. Pe butonul de “Afișare” se pot vedea detaliile unui tratament. Se poate tipări.
Bilet de trimitere și adăugare bilet de trimitere
Pentru a adăuga un buletin de trimitere, din profilul pacientului se accesează butonul “+ bilet de trimitere”. Se completează câmpurile: data bilet, specializarea, motivul trimiterii, diagnostic prezumptiv, investigații și tratamente. Biletul de trimitere se poate salva sau tipări.
În secțiunea “Bilete de trimitere” se observă lista tuturor biletelor de trimitere. Pe butonul de “Afișare” se pot vedea detaliile unui bilet de trimitere. Se poate tipări.
Scrisori medicale și adăugarea unei scrisori medicale
Pentru a adăuga o scrisoare medicală, din profilul pacientului se accesează butonul “+ scrisoare medicală”. Se completează câmpurile: data scrisorii medicale, specializarea, diagnosticul și altele. În plus, sunt 4 întrebări la care trebuie selectată o singură variantă de răspuns. După ce toate câmpurile sunt completate, scrisoarea medicală se poate salva sau tipări.
În secțiunea “Scrisori medicale” se observă lista tuturor scrisorilor medicale. Pe butonul de “Afișare” se pot vedea detaliile unei scrisori medicale. Se poate tipări.
Adeverințe și adăugarea unei adeverințe
Pentru a adăuga o adeverință, din profilul pacientului se accesează butonul “+ adeverinta”. Se completează câmpurile: data adeverinței, specializarea, diagnostic, tratament recomandat, eliberat pentru a servi la. Adeverința se poate salva sau tipări.
În secțiunea “Adeverinte medicale” se observă lista tuturor adeverințelor medicale. Pe butonul de “Afișare” se pot vedea detaliile unei adeverințe medicale. Se poate tipări.
Adaugă o specializare
Când se dă click pe “Specializari”, în meniu, apare o listă cu toate specializările pe care le are clinica. Prin accesarea butonului “Modificare”, se poate modifica o specializare. După ce s-a efectuat modificarea, se apasă butonul de “Salvare”. O altă acțiune care se poate face unei specializări, este ștergerea acesteia, prin butonul de “Ștergere”.
Pentru adăugarea unei noi specializări, apare un buton în dreapta sus numit “+ specializare”. Se completează denumirea, prețul consultației și culoarea, iar apoi se accesează butonul de “Salvare”.